Bruschetta...
2012-07-31 @ 10:07:44
© Design By www.jennysmodemix.se
Det är en av dom godaste förrätter jag vet. Blev galet sugen på det på lunchen igår. Såg jag gjorde 3st till lunch. Hur lätt som helst att göra, och hur gott som helst. Inte direkt onyttigt heller. Här är receptet jag använder.
Receptet är taget från tasteline.
Ingredienser
Receptet är taget från tasteline.
Ingredienser
6 st |
3 st |
1 kruka(or) |
2 msk |
1 nypa(or) |
1 nypa(or) |
6 skiva(or) |
Tillagning
Finhacka tomaterna (som skall vara rumsvarma). Pressa vitlöksklyftorna, hacka basilikan och blanda med tomaterna, tillsätt oljan. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Rosta brödet högst upp i ugnen på ca 250 grader eller med grillen. Brödet ska bli gyllenbrunt och knaprigt när det är klart. Det går också bra med en brödrost.
Servera tomatröran på brödet.
Rosta brödet högst upp i ugnen på ca 250 grader eller med grillen. Brödet ska bli gyllenbrunt och knaprigt när det är klart. Det går också bra med en brödrost.
Servera tomatröran på brödet.
Det är en av dom godaste förrätter jag vet. Blev galet sugen på det på lunchen igår. Såg jag gjorde 3st till lunch. Hur lätt som helst att göra, och hur gott som helst. Inte direkt onyttigt heller. Här är receptet jag använder.
Receptet är taget från tasteline.
Ingredienser
| Kategori - Allmänt
Receptet är taget från tasteline.
Ingredienser
6 st |
3 st |
1 kruka(or) |
2 msk |
1 nypa(or) |
1 nypa(or) |
6 skiva(or) |
Tillagning
Finhacka tomaterna (som skall vara rumsvarma). Pressa vitlöksklyftorna, hacka basilikan och blanda med tomaterna, tillsätt oljan. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Rosta brödet högst upp i ugnen på ca 250 grader eller med grillen. Brödet ska bli gyllenbrunt och knaprigt när det är klart. Det går också bra med en brödrost.
Servera tomatröran på brödet.
Rosta brödet högst upp i ugnen på ca 250 grader eller med grillen. Brödet ska bli gyllenbrunt och knaprigt när det är klart. Det går också bra med en brödrost.
Servera tomatröran på brödet.
Kommentarer
Trackback